Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Mart 2018 - 08:38 Yorum: 0

Hastanede tedavi gören asker şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin bölgesinde icra edilen operasyonlar esnasında ağır yaralanan bir askerin, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere...

Hastanede tedavi gören asker şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin bölgesinde icra edilen operasyonlar esnasında ağır yaralanan bir askerin, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 15 Mart 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen operasyonlar esnasında ağır yaralanan bir askerin, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi. Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber