Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 10 Temmuz 2019 - 15:53 Yorum: 0

Hastaneden Başhekim Şen’e ziyaret

Büyük Anadolu Hastaneleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve beraberindeki heyet, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.

Hastaneden Başhekim Şen’e ziyaret

Büyük Anadolu Hastaneleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve beraberindeki heyet, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Şen'e ziyarette bulundu.

Büyük Anadolu Hastaneleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, Darıca Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Mercan ve Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Başhekimi Alparslan Tuhta, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine geçtiğimiz günlerde atanan Doç. Dr. Ahmet Şen'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Dr. Yönten, Başhekim Şen'e yeni görevinde başarılar diledi. Doç. Dr. Şen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına hastane hakkında bilgiler verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber