Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Aralık 2017 - 15:43 Yorum: 0

Hastaneye götürülen çocuk dönüş yolunda kazada can verdi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, rahatsızlığı nedeniyle amcası ve annesi tarafından hastaneye götürülen 6 yaşındaki çocuk, eve dönüş yolunda meydana...

Hastaneye götürülen çocuk dönüş yolunda kazada can verdi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, rahatsızlığı nedeniyle amcası ve annesi tarafından hastaneye götürülen 6 yaşındaki çocuk, eve dönüş yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Kazada amca ve anne de yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Alaşehir'e 11 kilometre uzaklıktaki Killik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, rahatsızlanan yeğenini Salihli'deki bir hastaneye götüren ve tedavisinin ardından evlerine dönmekte olan 45 KA 8005 plakalı otomobil sürücüsü Tufan E.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobil, mahalle girişinde bulunan TARİŞ üzüm işletmesine ait deponun duvarına çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası hurdaya dönen araçta yaralanan araç sürücüsü Tufan E. (36) ile Fadime E. (28) ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada 6 yaşındaki Anıl E. ise hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber