Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 11:23 Yorum: 0

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'a ziyaretler

HATAY (AA) - Türk Mimarlar ve Mühendisler Odaları Birliğine (TMMOB) bağlı Peyzaj Mimarları Odası Genel Başkanı Ayşegül Oruçkaptan, Peyzaj Mimarları Odası Genel Sekreteri Ergin Ünver, Peyzaj...

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'a ziyaretler

HATAY (AA) - Türk Mimarlar ve Mühendisler Odaları Birliğine (TMMOB) bağlı Peyzaj Mimarları Odası Genel Başkanı Ayşegül Oruçkaptan, Peyzaj Mimarları Odası Genel Sekreteri Ergin Ünver, Peyzaj Mimarları Odası Hatay İl Temsilcisi Can Halefoğlu ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaret etti.

Hatay Mesleki Eğitim Kursları (HATMEK) binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Savaş,  Hatay'ın peyzaj yapısı hakkında heyete ayrıntılı bilgi verdi. 

Savaş, Hatay'ın modern bir görünüme kavuşması adına peyzaj çalışmalarına önem verdiklerini ve bu noktada profesyonellerden gelecek önerilere açık olduklarını belirtti.

Tüm dünyada medeniyetler şehri olarak bilinen Hatay'ın yapılacak peyzaj çalışmalarıyla estetik bir görünüme kavuşacağına dikkat çeken Savaş, kentin yararına olacak tüm teklifleri göz önünde bulundurduklarını kaydetti.

Genel Başkan Oruçkaptan ise Hatay'ın gelişimine katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Hatay’ın peyzaj konusunda önemli eksikliklerinin olduğunu, ancak Başkan Savaş’ın yapacağı atılımlarla bu eksikliklerin kısa vadede tamamlanabileceğini ifade eden Oruçkaptan, büyükşehirin yapacağı çalışmalarda ellerinden gelen her türlü teknik desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Bu arada Başkan Savaş'ın bir diğer ziyaretçileri Antakya Köprübaşı Meydanı Esnafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KÖPRÜ-DER) Başkanı Mete Güneşer ve yönetim kurulu üyeleri oldu.

Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek görüş alışverişinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber