Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Şubat 2017 - 17:53 Yorum: 0

Hatay Valiliğinden "dolandırıcılara dikkat" uyarısı

Hatay Valiliği kendilerini vali, vali yardımcıları yada özel kalem müdürü olarak arayıp para isteyenlere karşı dikkatli olunmasını konusunda uyardı.

Hatay Valiliğinden 'dolandırıcılara dikkat' uyarısı

Hatay Valiliği kendilerini vali, vali yardımcıları yada özel kalem müdürü olarak arayıp para isteyenlere karşı dikkatli olunmasını konusunda uyardı.

Hatay Valiliği, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için kendilerini para veya yardım talebi ile arayan kişilere itibar etmemeleri ve 155 yada 156 nolu telefonlara bilgi verilmesi gerektiğini bildirdi.

Hatay Valiliği İnternet Sitesinde dolandırıcılık konusunda yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bazı şahısların iş adamlarını ve hayırseverleri Sayın Valimiz, Vali Yardımcıları veya Özel Kalem Müdürü adına aradığını söyleyerek çeşitli gerekçelerle para yardımı talebinde bulundukları ve bu şekilde dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları Valiliğimize gelen bilgilerden anlaşılmıştır. Vatandaşlarımızın bir mağduriyet yaşamamaları için kendilerini para veya yardım talebi ile arayan kişilere itibar etmemeleri, bu ve benzeri bir durum ile karşılaştıklarında derhal polis (155) veya jandarma (156) birimine müracaat ederek bilgi vermeleri ya da Hatay Valiliği (0 326 2146210) ile irtibat kurarak bilgi paylaşmaları suç işleyen kişilerin yakalanmasına yardımcı olacaktır. Bu vesileyle hayırsever iş adamları, esnaf ve vatandaşlarımıza bir kez daha hiçbir kamu görevlisinin telefonla arayarak kimseden ihtiyaç sahipleri için para ve yardım talep etmeyeceğini hatırlatırız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber