Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Ocak 2018 - 18:24 Yorum: 0

Hatay Valisi Ata: “Saldırının Afrin operasyonuyla tabii ki ilgisi var. Keyfi yapılan bir olay değil”

Hatay Valisi Erdal Ata, Reyhanlı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 31 kişinin de yaralandığı 3'lü roket saldırısına hedef olan yerlerde incelemelerde...

Hatay Valisi Ata: “Saldırının Afrin operasyonuyla tabii ki ilgisi var. Keyfi yapılan bir olay değil”

Hatay Valisi Erdal Ata, Reyhanlı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 31 kişinin de yaralandığı 3'lü roket saldırısına hedef olan yerlerde incelemelerde bulundu. Vali Ata, "İncelemelerden sonra açıklama yapacağım. Afrin operasyonuyla tabii ki ilgisi var. Keyfi yapılan bir olay değil" diye konuştu.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine Afrin bölgesinden 3 roket atıldı. Roketlerden birinin kent merkezinde bir aracın üzerine diğeri bir binanın çatısına üçüncüsü de bir evin bahçe duvarına düştüğü öğrenildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre Suriye uyruklu 1 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı.

Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, saldırılara hedef olan yerlerde geniş kapsamlı güvenlik önlemi alındı.

Roketin isabet ettiği yerlerde incelemelerde bulunan Vali Erdal Ata, "İncelemelerden sonra açıklama yapacağım. Saldırının Afrin operasyonuyla tabii ki ilgisi var. Keyfi yapılan bir olay değil" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber