Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Temmuz 2014 - 23:23 Yorum: 0

Hatay Valisi Lekesiz, iftarını Mehmetçikle açtı

HATAY (AA) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, iftarını İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda Mehmetçikle birlikte açtı.Garnizon Komutanı Piyade Albay Salih Taşgın ve İl Jandarma Alay Komutanı...

Hatay Valisi Lekesiz, iftarını Mehmetçikle açtı

HATAY (AA) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, iftarını İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda Mehmetçikle birlikte açtı.

Garnizon Komutanı Piyade Albay Salih Taşgın ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Koçyiğit'in de katıldığı iftarda Vali Lekesiz, askerlerle bir süre sohbet etti.

Lekesiz, Hatay'ın sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin yüzyıllardan bu yana en çarpıcı örneklerinin yaşandığı, demokrasinin canlı modeli olan farklılıkların uyum ve ahenk içerisinde yaşandığı bir il olduğunu söyledi.

Ramazanın sevgi ve merhamet ayı olduğunu  ifade eden Lekesiz, şöyle devam etti:

''İçerisinde bulunduğumuz yüzyılda merhameti yeniden keşfetmeye ve hatırlamaya doğrusu hepimizin ihtiyacı olduğunu değerlendiriyorum. Böylesi bir ay, ilimiz genelinde bir yardımlaşma, kaynaşma içerisinde, amacına uygun olarak geçiyor. Bugün burada komutanlarınızla beraber sizlerin iftar sofrasını, coşkusunu ve keyfini sizlerle paylaşmak istedik. Sizlere ve komutanlarınıza teşekkür ediyorum. Bugün aynı zamanda Kadir gecesidir. Kadir Gecenizi tebrik ederim. Sevdiklerinizle beraber sağlık, huzur ve afiyet içerisinde nice güzel bayramlara erişmenizi diliyorum.''

İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit ise ramazan ve Kadir Gecesi'nde kendilerini yanlız bırakmayan Vali Lekesiz'e teşekkür ederek askerlerin kandilini kutladı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber