Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

Hatay Valisi Topaca'ya ziyaret

HATAY (AA) - Hatay Valisi Ercan Topaca, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında, sağlıkçıları makamında kabul etti.Topaca, İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz ve beraberindeki heyetten...

Hatay Valisi Topaca'ya ziyaret

HATAY (AA) - Hatay Valisi Ercan Topaca, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında, sağlıkçıları makamında kabul etti.

Topaca, İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz ve beraberindeki heyetten kentteki sağlık hizmetleriyle ilgili bilgi aldı.

Sağlık ve huzurun her şeyin önünde olduğunu ifade eden Topaca, vatandaşlara en kaliteli sağlık hizmetinin verilmesi gerektiğini söyledi.

Sağlığın en temel hizmetlerin başında geldiğini belirten Topaca, "Her ne kadar son dönemde özel sektör ağırlığı artıyor olsa da hala kamunun ağırlıklı olarak içinde bulunduğu bir hizmet. Türkiye'nin tıp alanında ön plana çıktığı, ciddi gelişmelerin yaşandığı bir dönemi yaşıyoruz. Bunda da hekimlerimizin, bilim adamlarımızın, tıp fakültelerimizin çok önemli katkıları var" dedi.

Hatay'daki sağlık hizmetlerini daha da geliştirmeyi, verimli ve kaliteli hale getirmeyi arzu ettiklerini kaydeden Topaca, bunu yaparken doktorların çalışma ortamının iyileştirilmesi, yaşanan bazı sıkıntıların çözülmesi, her türlü baskıdan uzak, serbest bir şekilde, işini en güzel şekilde yapacağı bir ortamı sağlamak istediklerini belirtti.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Fehmi Sinan Niyazi, Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Akın, Hatay Halk Sağlığı Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki, Hatay Tabip Odası Başkanı Tacettin İnandı, Hatay'da yılın doktoru seçilen Mehmet Yıldırım ve Bessam Ezelsoy katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber