Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2014 - 10:28 Yorum: 0

Hatay Valisi Topaca'ya ziyaretler

HATAY (AA) - Alevi İslam İnancı Yaşatma Derneği (ALİYAD) Onursal Başkanı Nasrettin Eskiocak ve beraberindekiler, Hatay Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti. Topaca, ziyaretten duyduğu...

Hatay Valisi Topaca'ya ziyaretler

HATAY (AA) - Alevi İslam İnancı Yaşatma Derneği (ALİYAD) Onursal Başkanı Nasrettin Eskiocak ve beraberindekiler, Hatay Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti. 

Topaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hatay’daki hoşgörü ikliminin devamı için Hatay’daki bütün STK, dernek ve kanaat önderleriyle görüşüyoruz. Bu anlamda sizin de katkılarınızı esirgemeyeceğiniz inancındayız” diye konuştu. 

Eskiocak da kabullerinden dolayı Vali Topaca'ya teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.  

- İskenderun SMMMO Başkanı Özbülbül'den Vali Topaca'ya ziyaret

İskenderun Serbet Muhasebeci ve Mali Muşavirler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül ve yönetim kurulu üyeleri Hatay Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti. 

Topaca, bölge ve İskenderun'u tanımanın, bölgenin gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirtti. 

İlin mali yapısına yaptıkları katkıdan dolayı oda yöneticilerine teşekkür eden Topaca, "Faaliyetlerinizde kaliteli hizmet noktasında özen gösterdiğinizi bilmek, hem vatandaşımız hem de esnafımız açısından güven verici" ifadelerini kullandı. 

Yeni görevinde Topaca'ya başarılar dileyen Özbülbül  odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber