Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Mart 2018 - 13:08 Yorum: 0

Hatay’da Barış Koşusu

Eskişehir'de, Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın doğum gününde, kendi adına kurulan Ali İsmail...

Hatay’da Barış Koşusu

Eskişehir'de, Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın doğum gününde, kendi adına kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) öncülüğünde barış koşusu düzenlendi.

Ali İsmail Korkmaz Vakfı, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Defne Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda düzenlenen "Hatay Barış Koşusu" geniş bir katılımla gerçekleşti.

Antakya Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen ısınma turlarının ardından Hatay Barış Koşusu başladı.

10 kilometre ve 4 kilometrelik iki ayrı kategoride düzenlenen koşuda yaklaşık 250 sporcu kıyasıya yarıştı. İlk olarak profesyonel sporcuların yer aldığı 10 kilometre koşusu başladı, ardından 4 kilometrelik halk koşusunun başlangıcı yapıldı.

Koşu sonrasında her katılımcıya madalya, kupa ve çeşitli hediyeler verileceği açıklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber