Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 08 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Hatay'da bisikletliler, kadınlar için pedal çevirdi

HATAY (AA) - Antakya Bisikletliler Derneği üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehir turu yaptı.Antakya Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan ve Defne ilçesi Akdeniz Mahallesi'nde...

Hatay'da bisikletliler, kadınlar için pedal çevirdi

HATAY (AA) - Antakya Bisikletliler Derneği üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehir turu yaptı.

Antakya Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan ve Defne ilçesi Akdeniz Mahallesi'nde son bulan 10 kilometrelik parkurda yaklaşık 100 bisikletli pedal çevirdi.

Antakya Bisikletliler Derneği Başkan Yardımcısı Demet Zeydan, yaptığı açıklamada, kadınların her alanda, yerde ve dalda kendini göstermesi gerektiğini belirtti.

Bisikletliler olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadını ve erkeğiyle omuz omuza olduklarını göstererek ve bir farkındalık yaratmak istediklerini ifade eden Zeydan, bütün yüreği, bedeni ve aklıyla dünyaya emek veren kadınlar için pedal çevirdiklerini kaydetti.

Antakya Bisikletliler Derneği Başkanı Ethem Baklacı, etkinliğe katılan kadınlara karanfil dağıttı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber