Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 14 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

Hatay'da kaybolan "Çocuk" çoban

Hatay'da, hayvan otlatmaya Amanos Dağı'na giden çocuktan 9 gündür haber alınamıyor

Hatay'da kaybolan 'Çocuk' çoban

HATAY (AA) - HATAY (AA) - Payas ilçesinde 9 gün önce hayvan otlatmaya giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan 13 yaşındaki Yasin Erdem'i arama çalışmaları devam ediyor.

İlçeye bağlı Karbeyaz Mahallesi Karafakılı semtinde ikamet eden ve 9 gün önce inekleri otlatmak için gittiği Amanos Dağı'nda kaybolan Erdem'i arama çalışmalarına Dörtyol Jandarma Özel Harekat Timleri ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri devam ediyor.

Adana AFAD ve Sualtı Arama Kurtarma ekipleriyle Hatay Büyükşehir Belediyesi kurtarma ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarda sonuç alınması için bölgeye çok sayıda askeri birliğin sevk edildiği bildirildi.

Erdem'in babası Mustafa Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaybolan çocuğunun bulunması için devletin tüm imkanları seferber ettiğini söyledi.

Dokuz gündür Yasin'i aralıksız aradıklarını fakat her hangi bir sonuç alamadıklarını ifade eden baba Erdem, Yasin'in bulunması, sağ salim eve dönmesi için dua ettiklerini kaydetti.

Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Bekir Altan ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yüzbaşı Mustafa Turhan, baba Mustafa Erdem'i ziyaret ederek arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Çalışmalara eğitimli köpekler de katılıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber