Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Mayıs 2022 - 16:43 Yorum: 0

Hatay’da öğrencilere yardımcı kaynak kitapları dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan yardımcı kaynak kitapları Hatay'ın Antakya ilçesinde öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

Hatay’da öğrencilere yardımcı kaynak kitapları dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan yardımcı kaynak kitapları Hatay'ın Antakya ilçesinde öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi'ne (LGS)'ne yönelik özel yardımcı kaynak setleri 8. ve 12. sınıf öğrencilerine "TYT Matematik, TYT Fizik, TYT Kimya, TYT Biyoloji, TYT Türkçe, TYT Tarih, TYT Coğrafya, TYT Felsefe, YDT İngilizce, AYT Matematik, AYT Fizik, AYT Kimya, AYT Biyoloji, AYT Türk Dili ve Edebiyatı, AYT Tarih, AYT Coğrafya, AYT Felsefe Grubu ve LGS Çalışma" kitapları dağıtıldı.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İpekyolu Çok Programlı Lisesi'nin kütüphane açılışına katıldı. Çerko burada yardımcı kaynakları öğrencilerle beraber inceledi. Çerko burada yaptığı açıklamasında, "Öğrencilerimiz hayallerine kavuşabilsin diye bakanlığımız birçok çalışma gerçekleştiriyor. Bu sene, öğrencilerimizin akademik başarılarını yükseltmeleri için ihtiyaç duydukları ek kaynaklar bakanlığımız tarafından temin edildi. Böylece hem fırsat eşitliği sağlanmış hem de pandemi sürecinde yaşanan kayıpların telafisi hızlandırılmış oldu. Öğretmenlerimizin de sınıf içinde ellerini güçlendirecek bir çalışma olmuş" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber