Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Temmuz 2014 - 18:58 Yorum: 0

Hatay'da uyuşturucu operasyonu

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 100 bin captagon hap, 1 ruhsatsız tabanca, şarjör ve 15 fişek ele geçirdi

Hatay'da uyuşturucu operasyonu

HATAY (AA) - Hatay'da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 100 bin captagon hap, 1 ruhsatsız tabanca, şarjör ve 15 fişek ele geçirdiği bildirildi.

Valilik internet sitesinden yer alan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçuyla ilgili olarak yapılan çalışma kapsamında İskenderun karayolu üzerinde durdurulan bir otomobilde arama yapıldığı belirtildi.

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği aramada otomobilin bagajında bulunan valizde 50 poşet içerisinde 100 bin adet captogon hap, 1 ruhsatsız tabanca, şarjör ve 15 fişek ele geçirdiği kaydedildi.

Olayla ilgili otomobil sürücüsü H.C. ve yanında bulunan S.S'nin gözaltına alındığı bildirildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber