Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 25 Şubat 2021 - 17:13 Yorum: 0

Hatay’da yaban hayvanları için doğaya 300 kilo yonca bırakıldı

Hatay'ın İskenderun ve Arsuz ilçesi sınırları içerisinde yer alan Yaban Hayatı Geliştirme Sahasında yaşayan, olumsuz hava şartları nedeniyle yiyecek...

Hatay’da yaban hayvanları için doğaya 300 kilo yonca bırakıldı

Hatay'ın İskenderun ve Arsuz ilçesi sınırları içerisinde yer alan Yaban Hayatı Geliştirme Sahasında yaşayan, olumsuz hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan otçul yaban hayvanları için doğaya 300 kilogram yonca türü yem bırakıldı.

Hatay Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü Dörtyol Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekipleri sorumluluk sahalarında yer alan İskenderun-Arsuz Yaban Hayatı Geliştirme Sahasında karlı bölgelerde yaşamlarını sürdüren, kış şartlarına bağlı olarak soğuk havalar nedeniyle yem ve yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının aç kalmamaları için uygun bölgelere 300 kilogram balyalar halinde yonca yemi bırakıldı.

Dörtyol Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği yetkilileri yem bırakma ve yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber