Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Aralık 2016 - 13:23 Yorum: 0

Hatay’da yeşil alanlara mevsimlik çiçek

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi ekiplerince kent estetiği çalışmaları kapsamında il genelinde mevsimlik çiçeklendirme...

Hatay’da yeşil alanlara mevsimlik çiçek

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi ekiplerince kent estetiği çalışmaları kapsamında il genelinde mevsimlik çiçeklendirme çalışması başlattı.

Mevsimlik çiçek dikimi kapsamında park, bahçe ve yeşil alanlarda bitkilendirme, peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı yetkilileri, Hatay'ı görülmeye değer rengarenk bir görünüm kazandırmak için yürütüldüğü belirtildi.

'Çevre Dostu Belediyecilik" anlayışını ile kent genelinde estetik anlamda seyrine doyum olmayan alanlar oluşturulacağını kaydeden yetkililer, çevre sağlığı güvenliğinin korunmasına ve daha yaşanabilir bir kent yapma çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber