Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 10:23 Yorum: 0

Hatay'dan kısa kısa

HATAY (AA) - İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, 01-07 Mart tarihleri arasında kutlanan "Muhasebeciler Haftası" dolayısıyla mesaj yayımladı.Özyiğit, mesajında, ülke genelinde hizmet vermekte...

Hatay'dan kısa kısa

HATAY (AA) - İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, 01-07 Mart tarihleri arasında kutlanan "Muhasebeciler Haftası" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özyiğit, mesajında, ülke genelinde hizmet vermekte olan mali müşavir ve muhasebecilik mesleği mensuplarının, ticari ve ekonomik anlamda devlet gelirlerinin arttırılmasında ve sürdürülebilir bir kalkınma sürecinin yakalanmasında büyük sorumluluk taşıdığını kaydetti.

Günümüzde muhasebecilik sektörünün, devletin ekonomik açıdan müreffeh hale gelmesinde etkin bir rol oynadığını ve kabul gördüğünü belirten Özyiğit, "Vergisini ödeyen vatandaşla, vergiyi toplayan devlet arasında adeta bir köprü vazifesi gören, bu nedenle serbest meslek olmasının yanı sıra çok önemli bir kamu hizmetini ifa etmekte olan başta İskenderun’da hizmet veren mali müşavirler ve muhasebeciler olmak üzere tüm meslek mensuplarının 2015 yılı Muhasebeciler Haftasını en içten duygularımla tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

- Dörtyol'da zabıta trafik amirliği kuruluyor 

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, zabıta trafik amirliği kurulması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Amaçlarının ilçedeki yaya ve araç trafiğindeki kargaşayı önlemek olduğunu anlatan Toksoy,  "9 kişilik personel ekibimize 3 kişi daha eklemek için meclis kararımız alındı. 12 kişilik kadro, trafiğin yoğun olduğu bölgeler ve okul önlerinde ilçe trafiğini rahatlatmak için çalışacak" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber