Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 14:18 Yorum: 0

Hatay'dan kısa kısa

Hatay'da altyapı çalışmaları

Hatay'dan kısa kısa

HATAY (AA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Odabaşı Mahallesi’nde aşırı yağışlarda su baskınını gidermek için yeni hat döşedi.

HATSU'dan yapılan açıklamaya göre, Odabaşı Mahallesi’nde yağmur suyu ve kanalizasyon şebekesi olmayan birçok noktaya hat döşendi. Toplamda bin 500 metre uzunluğundaki hattın yağmur sonrası su birikintilerinin oluşumunu engelleyecek.

 

- Muay Thai Takımı Adana'ya uğurlandı 

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Muay Thai takımı, 29 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında yapılacak Türkiye Şampiyonası için Adana’ya gitti.

Türkiye Şampiyonası'na kaliteli bir ekiple gittiklerini belirten Antrenör Mehmet Yanık, sporcuların büyük başarılar elde edecek kapasiteye sahip olduklarını ve Hatay’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Ailelerin de katıldığı uğurlamada, Muay Thai Takımı, kendilerine verdiği destek nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

 

- Öğrenciler erozyonla mücadele için fidan dikti

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu (TOBB) 4. Sınıf öğrencileri, erozyonla mücadele kapsamında  fidan dikti.

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tayfur Sökmen yerleşkesinde, kauçuk, iğde, oya ağacı, kıbrıs akasyası ve ayva türlerinden çok sayıda fidanı toprakla buluşturan öğrenciler, erozyonla mücadele için ilk adımı attılar.  Erozyonla mücadele kapsamında böyle renkli ve duyarlı bir etkinlik yapmak istediklerini belirten ilkokul öğretmeni Zübeyir Doğru, daha yeşil bir dünya için çocuklara doğaya karşı sevgi aşılamak istediklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber