Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Eylül 2018 - 12:43 Yorum: 0

Hataylı Beşiktaşlılardan Fikret Orman’a destek

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, siyah-beyazlı takımın 16 Eylül Pazar günü yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulunda...

Hataylı Beşiktaşlılardan Fikret Orman’a destek

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, siyah-beyazlı takımın 16 Eylül Pazar günü yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulunda Başkan Fikret Orman'a destek verdiklerini bildirdi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bugüne özverili çalışmaları neticesinde başarılara imza atmış bir isim olan Fikret Orman'ın, Beşiktaş için büyük bir şans olduğunu ifade ederek, "Başkanımıza inancımızın tam olduğunu, kongre öncesinde de elimizden gelen tüm desteği göstereceğimizi ifade etmek isterim. Bizlerin yanı sıra tüm Beşiktaş armasına aşık olan taraftarımızın, Başkan Fikret Orman'a desek vermesi gerektiği inancındayım" dedi.

"Yapılan yergileri çok gereksiz buluyorum"

Görev yaptığı süre boyunca yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gecesini gündüzüne katarak Beşiktaş'ın başarısı için çalışan ve son derece başarılı olan Başkan Orman ve ekibine son dönemlerde bazı kendini bilmezler tarafından yapılan yergileri çok gereksiz bulduklarını ifade eden Yıldız şunları kaydetti:

"2012 yılında zor dönemler geçiren, haciz ve icralar ile boğuşan kulübümüze adeta bir kurtarıcı olarak gelen başkanımızın takımı kenetlemesi ve akabinde elde edilen başarılar asla unutulmamalıdır. Beşiktaş'ımıza yakışır bir biçimde yeniden inşa ettirdiği stadyumumuz, elde edilen iki Süper Lig şampiyonluğu ve Avrupa'da elde edilen başarılar tüm Beşiktaşlıların göğsünü kabartmıştır. Yaşanan olumsuz süreçten en az zarar ile çıkılması için başkanımız Fikret Orman'ın etrafında kenetlenilmesi gerektiğini bir kez daha yineleyerek 16 Eylül Pazar günü yapılacak olan Beşiktaş Olağanüstü Seçim Kongresinde Başkanımız Fikret Orman ve ekibine Hatay Beşiktaşlılar Derneği olarak başarılar diliyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber