Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Ağustos 2016 - 12:33 Yorum: 0

Hava Harp Okulu’na Yalova talip

İstanbul dışına çıkarılması gündeme gelen Hava Harp Okulu'na Yalova talip oldu.

Hava Harp Okulu’na Yalova talip

İstanbul dışına çıkarılması gündeme gelen Hava Harp Okulu'na Yalova talip oldu. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, okulun Yalova'ya kurulmasını istedi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Hava Harp Okulu'nun İstanbul dışına çıkarılması gündeme gelirken, okula Yalova talip oldu. Siyasi ve askeri kanallarla taleplerini Ankara'ya bildireceklerini söyleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi, halkımızın, vatansever polis ve askerimizin gayretleriyle engellendi. Milletimiz tarih yazdı. Bir musibet, bin nasihatten evladır. Bu yaşadıklarımızdan gerekli dersi çıkardığımızı düşünüyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin genel işleyişi, kamu hiyerarşisi içindeki pozisyonu ele alınıyor. Ayrıca TSK'ya bağlı kışla ve okulların pozisyonu da ciddi biçimde değerlendiriliyor. Hava Harp Okulu'nun İstanbul dışına taşınması isteniyor. Yalova 3 büyük şehrin ortasında sıkışmış, onlardan gelen sosyo-ekonomik zorlamaların altında kendi kimliğini ve ekonomisini geliştirmeye çalışan bir şehir. Güzel Yalova'mızın vizyon katacak açılımlara ihtiyacı var. Hava Harp Okulu'nun Yalova'ya getirilmesini istiyorum. Hava Harp Okulu'nun şehrimize gelmesi ekonomik açıdan hareketlilik getirecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber