Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ocak 2018 - 14:44 Yorum: 0

Hava muhalefeti pazarcı esnafını olumsuz etkiledi

Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, pazarcı esnafının yaz-kış hava muhalefeti nedeniyle zor şartlar altında hizmet verdiğini belirterek, bugün...

Hava muhalefeti pazarcı esnafını olumsuz etkiledi

Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, pazarcı esnafının yaz-kış hava muhalefeti nedeniyle zor şartlar altında hizmet verdiğini belirterek, bugün Perşembe pazarında esnafın 4'te 3'ünün yağış ve fırtına nedeniyle tezgahını açamadığını söyledi.

Manisa'da pazarcı esnafı, şehir merkezinde kapalı pazaryerlerinin olmaması nedeniyle kötü hava koşullarından olumsuz etkileniyor. Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, siyasiler ve vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi. Şener, "Kışın fırtına ve yağmur olduğu günlerde, yazın da güneşli günlerde pazarcımız zor anlar yaşıyor. Bugün pazarcılarımızın 4'te 3'ü hava şartları nedeniyle tezgahını açamadı. Bunun sebebi Manisa'da kapalı pazaryerleri olmayışıdır. Bu zor koşullarda hizmet veren pazarcı esnafıma yerel yönetimlerden, siyasilerden Manisa halkından destek bekliyorum. Halkımızı bu hava koşullarında nasıl pazaryerine çekeceğiz. Karaköy Pazar yeri 3 defa yer değiştirdi. Bir sokaktan bir sokağa geçip durduk. Artık biz bunları yaşamak istemiyoruz. Bu koşullarda hizmet vermek istemiyoruz. Ama hava koşulları ne olursa olsun halkımıza pazarlarımızdaki ürün tazeliğini ve kaliteyi sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızdan da bize destek olmasını bekliyoruz. Benim pazarcı esnafım saat 4'te kalkıp gece 12'ye kadar bu zor koşullarda ayakta duruyor. Bu havada esnafımızın ekmeğini kazanması, taştan su çıkarmaya benzer" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber