Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:02 Başer’den açık hava sinemaları projesi12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Bizim savcılığ...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eylem Tok ve oğlunun iadesi) Biz soruşturmayı...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Böyle miktarda...12:00 Türk Telekom’dan çevreci veri merkezi çözümleri11:59 Geyiğe çarpan minibüste 2 kişi yaralandı11:59 ‘Menteşe’de Gençler İşte’ projesinde mesleki ve işbaşı eğitimleri tamamland...11:59 İran müziğinin iki ustası 9 Kasım’da İstanbul’da11:58 Kırıkkale’de "otobüsüm nerede" uygulaması başladı11:58 Üstgeçidi kullanmayan genç otomobilin çarpmasıyla metrelerce uçtu11:58 Türk Ocağında ’Hz. İnsan olma yolunda Nebevi Ahlâk’ konulu konferans11:55 Otomobilin otobüs durağına daldığı kazada ölü sayısı 4’e yükseldi11:52 Pursaklar’da Tekne Orucu tutan miniklerin iftar sevinci11:52 Türk Deniz Kuvvetleri şehitlere ve gazilere saygı için Çanakkale Boğazı’nda...11:52 Eğitim Fakültesi öğrencilerinden resim sergisi11:51 Kastamonu’da durdurulan araçtan 555 adet uyuşturucu hap ele geçirildi: 2 gö...11:51 22 düzensiz göçmenin hayatını kaybettiği bot faciasında arama kurtarma çalı...11:50 Aranması olan 92 şahıs yakalandı
Sami Er
Magazin 26 Ocak 2022 - 15:53 Yorum: 0

Hava muhalefetinden dolayı Çorlu’da mahsur kalan Inna kara yoluyla ülkesine döndü

Yeni şarkısının promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye'ye gelmek için yola çıkan dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Inna'nın uçağı,...

Hava muhalefetinden dolayı Çorlu’da mahsur kalan Inna kara yoluyla ülkesine döndü

Yeni şarkısının promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye'ye gelmek için yola çıkan dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Inna'nın uçağı, İstanbul'u felç eden kar fırtınası nedeniyle Çorlu'ya inmek zorunda kalmıştı. Bir süre Çorlu'da konaklayan Inna şarkı tanıtımı programını iptal edip kara yoluyla ülkesine dönüş yaptı.

Yeni şarkısı "Up'ın promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye'ye gelmek için yola çıkan şarkıcı Inna İstanbul'da yaşanan kar fırtınası nedeniyle uçağı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine iniş yaptı. Çorlu'da bir süre konaklayan dünyaca ünlü şarkıcı Inna şarkı tanıtımı programını iptal edip kara yoluyla ülkesine dönmek için yola çıktı. Bulgaristan'ın PCR testi isteğinin üzerine Edirne Özel Trakya Hastanesine giden ve PCR testini yaptıran Inna, hastane çalışanları ve hasta yakınlarıyla fotoğraf çektirdi.

Test sonucu negatif çıkan şarkıcı Inna, ülkesine gitmek için yola çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber