Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 03 Şubat 2016 - 00:02 Yorum: 0

Havaalanına Otobüs Seferleri düzenlenmesi gündemde

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordine Merkezi (UKOME) Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Havaalanına Otobüs Seferleri düzenlenmesi gündemde

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordine Merkezi (UKOME) Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Fırat toplantı salonunda saat 14.00’de gerçekleştirilen ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar’ın başkanlık ettiği toplantıya, ilgili kurum yetkilileri ile daire başkanları katıldı. Toplantıda gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler oylanarak kabul edilirken bazı maddeler de gerekli çalışmaların yapılması için alt komisyona havale edildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan J plaka talepleri, Özel Halk Otobüsü Statüsünde hizmet verecek olan taşımacıların araçlarına H plaka tahsisi yapılması ve devir ücretlerinin belirlenmesi gibi maddeler görüşülerek kabul edilirken; kavşak düzenleme çalışmaları, Havaalanına Otobüs Seferlerinin düzenlenmesi, Melekbaba Minibüsçü esnafının hizmet vereceği yeni bir durak alanının belirlenmesi, bazı ilçelere yediemin otoparklarının yapılarak oluşabilecek mağduriyetlerin giderilmesi gibi maddeler ise gerekli çalışmaların yapılması için alt komisyona havale edildi.

UKOME toplantısında görüşülen ve karara bağlanan gündem maddeleri ita amirinin onayının ardından uygulamaya konulacak. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber