Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:24 Sınav günü gürültü kirliliği yapılmaması yönünde uyarı08:18 Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organ...08:17 İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, “Gece meydana gelen patlama...08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı02:23 İki aracın çarpıştığı kazada karı koca yaralandı
Yerel 01 Ekim 2016 - 17:58 Yorum: 0

Havacılar Sındırgı’da buluştu

Yamaç paraşütü, motorlu yelken kanat (microlight) ve motorsuz yelken kanatçılar Sındırgı'da buluştu.

Havacılar Sındırgı’da buluştu

Yamaç paraşütü, motorlu yelken kanat (microlight) ve motorsuz yelken kanatçılar Sındırgı'da buluştu. Aslen Sındırgılı olan banka emeklisi microlight kullanıcısı Okan Güvendiren'in sanal ortamda yaptığı çağrıyla bir araya gelen havacılar gün boyu Sındırgı semalarında uçuşlar gerçekleştirdi. Her yıl düzenli olarak yapılan uluslararası Yağcıbedir Halı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında bir araya gelen uçuş meraklıları, festivalin terör olayları nedeniyle yapılmamasına karşın, belediyenin hava etkinlikleri çağrısıyla ilçeye geldi. Sındırgı Belediyesi'nin katkılarıyla 15 yamaç paraşütü ve 3 yelken kanat kullanıcısı Yaylacık tepesinden, motorlu yelken kanat ise panayır alanı yakınlarından havalandı.

Türk bayrağı şeklindeki paraşüt ilk kez uçtu

Etkinliğe Türk Hava Kurumundan emekli paraşüt eğitmeni Sezai Çallı'da Türk Bayrağı motifli paraşütü ile katıldı. Okan Güvendiren'in kullandığı motorlu yelkenkanat ile 2 bin 500 feet'e çıkan Çallı buradan serbest atlayış yaptı, daha sonra Türk Bayrağı şeklindeki paraşütünü açarak yere indi. Paraşütü yurt dışında yaptırdığını belirten Şallı, Hayko, Mustafa Sandal gibi sanatçılara da paraşütle atlamayı öğrettiğini belirten Çallı, "Türk bayrağı desenli paraşütle atlamak büyük şeref, bu paraşütle bundan sonra festivallerde, benzer etkinliklerde yer alacağım, böylece şanlı bayrağımız hep göklerde olacak" dedi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçeye gelen exterm sporcularına teşekkürlerini ileterek " Termal turizmle gelişen ilçemiz aynı zamanda eşsiz doğası ile her türlü sportif faaliyetlere de cevap verebilecek konumda. Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde yamaç paraşütü ile ilgilenen sporcularımızın isteği üzerine Yaylacık tepesine atlayış alanı oluşturmuştuk. Bu yılda çevre il ve ilçelerden gelen sporcuların bu alanları kullanmaları ve ilçemizde de bu sporların yapılabildiğini göstermeleri bizleri mutlu etti. Önümüzdeki günlerde bu alanları sporcularımızın daha rahat kullanabilmeleri için düzenleme çalışmalarını da gerçekleştireceğiz. Tüm adrenalin sporlarını seven vatandaşlarımızı ilçemizdeki güzellikleri keşfetmeye davet ediyorum. "dedi.

Fiziki imkanların düzeltilmesiyle gelecek yıl katılımcı sayısında artış olacağı kaydedildi.

Havacılar Sındırgı’da buluştu

Havacılar Sındırgı’da buluştu

Havacılar Sındırgı’da buluştu

Havacılar Sındırgı’da buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber