Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 19 Mayıs 2015 - 17:40 Yorum: 0

Havai Fişeklerle Yıldız'a destek verdiler

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Milliyetçi Hareket’in hem Türkiye’ye hem de Malatya’ya en iyi şekilde hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi.

Havai Fişeklerle Yıldız'a destek verdiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında açık hava toplantısı yaptı. Koyunoğlu Çukurdere bölgesinde yapılan toplantıya yüzlerce mahalle sakinleri katıldı. Çukurdere Mahalle sakinlerine seslenmeden önce uzun süre mahalle sakinleri tarafından alkışlandı. MHP’li Yıldız’da mahalle sakinlerinin alkışlamalarında teşekkür ederek, “Keşke vekillik yapanlarda güzel hizmetler yapıp bu şekilde karşılansalardı. Malatya 13 -14 yıldır bir partiye destek oluyor.

Ama vekilleri halkın arasına girmeye korkuyorlar. Çünkü 13 – 14 yıldır Malatya’ya hiçbir hizmet yapmadılar. Oyların kıymetini bilmeden, meclise kadar gittiler. Mecliste de sadece kendi menfaatlerini ve koltuklarını düşündüler. Oysa Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerini destekler ve mecliste temsil edilmenizi sağlarsanız hem Çukurdere’ye hem Malatya’ya hem de Türkiye’ye hizmet etmeye hazırız” şeklinde konuştu.

“MHP İKTİDARINDA, GİRİŞİMCİ KADINLARA YÜZDE 50 HİBE DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Bu sevginizi layık olmak için her gün gece gündüz demeden sizin yanınızda, sizinle birlikte olacağını belirten Yıldız, şunları kaydetti: “Bizde bunlar gibi yalancı olacaksak, Allah bize vekil olmayı nasip etmesin. Milliyetçi Hareket’i iktidara getirseniz, Malatya’ya en iyi hizmetleri getirmek için çalışacağız. Milliyetçi Hareket iktidarında kadınlara önemli destekleri var. Girişimci kadınlara, yüzde 50’si hibe olmak üzere devlet bankasından kredi desteği verilecek. Bunun faizi olmayacak ve ödemesi birkaç yılda olacak. Birileri 1.5 katrilyon saraylarda yaşarken asgari ücretin 949 lira olmasını kabul etmiyoruz. Anneler, çocukların 949 lira parasıyla ev kirası mı, elektrik su parası mı, doğalgaz parası mı yoksa evine ekmek mi alsın diyorlar. Anneler haklı, ama bu işin düzeltilmesi için Milliyetçi Hareket’in iş başına gelmesi gerekiyor. Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidar, Malatya’da da birinci parti olacaktır.”

HAVAİ FİŞEKLE YILDIZ’A DESTEK VERDİLER

manseet-007.jpg

MHP’li Yıldız, konuşma yaparken mahalleliler tarafından alkışlarla sözleri sık sık kesilirken, mahalleliler tarafından havai fişek gösterisi de yapıldı. Toplantıya MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Çukurdere Mahalle Muhtarı Ömer Gönültaş ile yüzlerce mahalle sakini katıldı. Kadınların çoğunluk olması ise gözlerden kaçmadı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber