Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 03 Nisan 2015 - 18:23 Yorum: 0

Havalı Ateşli Silahlar Dünya Kupası

Güney Kore’de yapılacak Havalı Ateşli Silahlar Dünya Kupası’nda Diyarbakır’ı Milli Atıcı Ömer Akgün temsil edecek

Havalı Ateşli Silahlar Dünya Kupası

DİYARBAKIR (AA) - Güney Kore’de yapılacak Havalı Ateşli Silahlar Dünya Kupası’nda Diyarbakır’ı Milli Atıcı Ömer Akgün temsil edecek.

 Türkiye’den 6 sporcu ve 3 antrenörün yer alacağı şampiyondan Güneydoğu’yu temsil edecek tek sporcu olan Akgün, hedefinin madalya olduğunu söyledi.

Akgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın 8-16 Nisan tarihleri arasında Güney Kore’nin Changwon kentinde yapılacağını ve hedefinin Güney Kore’de yapılacak şampiyonada madalya almak olduğunu belirtti.

Diyarbakır’da yaptığı çalışmaların yoğun ve yorucu geçtiğini dile getiren Akgün, "Çalışmalarımız çok yoğun geçiyor. Gerçekten yorucu bir çalışma yapıyorum. Günün 2-3 saatini idman yaparak sürdürüyorum. İnşallah verdiğimi emeğin karşılığını Havalı Ateşli Silahlar Dünya Kupası’nda alırım. Hedefim Güney Kore’de madalya ile dönmektir" dedi.

Milli Atıcı Akgün, daha önce malzeme sorunları yaşadığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kilo aldığım için kıyafetlerim bana olmuyordu. Spor kıyafetlerimin bana olması ve rahat rahat idman yapabilmek için kilo verdim. Yani kötü bir dönem atlattım. Ama bu sorunu aştık. İstediğim malzemelere kavuştum. Artık çok rahat bir şekilde idmanlarımı yapıyorum."

Akgün’ün ağabeyi ve aynı zamanda antrenörü Abdurrahman Akgün de, Güney Kore’de yapılacak şampiyonadan derece beklediğini kaydetti.

Ömer’in çok yoğun bir şekilde çalıştığını ifade eden Antrenör Akgün, "Gerçekten çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Ömer’in derece yapması için yoğun bir antrenman programı hazırladık. Ve bunları her gün aralıksız olarak yapıyoruz. Ömer, antrenmanlardaki performansını şampiyonaya yansıtırsa mutlaka derece yapar ve Diyarbakır’a madalya ile döner" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber