Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Eylül 2016 - 10:28 Yorum: 0

Havalimanı apronunda kaybolan köpek ekipleri alarma geçirdi

5 gün önce Gürcü sahibinin elinden kaçarak havalimanı apronunda kaybolan Jack Russell Terrier cinsi köpek, DHMİ ekiplerinin oluşturduğu köpek timi tarafından...

Havalimanı apronunda kaybolan köpek ekipleri alarma geçirdi

5 gün önce Gürcü sahibinin elinden kaçarak havalimanı apronunda kaybolan Jack Russell Terrier cinsi köpek, DHMİ ekiplerinin oluşturduğu köpek timi tarafından bulunarak sahibine teslim edildi. Köpek için konulan ödülü almayan ekipler, paranın şehit ailelerine verilmesini istedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı apronunda kaybolan evcil köpek, havalimanı ekiplerini alarma geçirdi. Apronda köpeklerin uçaklar için tehlikeye yol açmaması nedeniyle DHMİ ekiplerinin oluşturduğu köpeklerle mücadele timi, 24 saat boyunca görev yapıyor. Apronda yakalanan köpekler barınaklara götürülüyor. Bunun dışında köpek timleri zaman zaman da kaybolan evcil hayvanları sahiplerine ulaştırmada da etkili rol üstleniyor. 5 gün önce İstanbul-Batum seferini yapacak uçağa binecek olan Gürcü sahibinin elinden kaçarak kaybolan Jack Russell Terrier cinsi köpek, Atatürk Havalimanı apronunda köpek timi görevlileri tarafından bulundu. Apronda çeşitli yerlere konulan kafesler sayesinde yakalanan köpeğe yiyecek ve su veren DHMİ ekipleri , köpeğin tüm ihtiyaçlarını gidererek sahibine verilmesi için yetkililere teslim edilerek sahibine ulaştırılması sağlandı.

Bin dolarlık ödülü almadı

Atatürk Havalimanı apronunda kayıp köpeğin bulunmasıyla ilgili hareketli anlar yaşandı. Köpek apronda yer alan kafesler sayesinde yakalandı.Görevliler tarafından beslenen köpeğin sahibi araştırılması sonucu köpeğini kaybettiğini bildiren bir yolcuya ulaşıldı ve fotoğrafları da bu yolcuya gönderildi. Yapılan araştırmalar sonucu köpeğin sahibinin Gürcü yolcu olduğunun kesinleşmesi üzerine köpeğin sahibine ulaşması sağlandı. Köpeği bulma ödülü olan bin doları köpeği bulan Ahmet Aydoğan ödülü şehit ailelerine bağışlayacağını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber