Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Haziran 2016 - 12:53 Yorum: 0

Havalimanı Taksicilerinden Sosyal Medyada Yayılan İddialara Yanıt Geldi

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından sosyal medyada haklarında çıkan yorum ve iddialara Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin...

Havalimanı Taksicilerinden Sosyal Medyada Yayılan İddialara Yanıt Geldi

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından sosyal medyada haklarında çıkan yorum ve iddialara Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can'dan cevap geldi. Fahrettin Can terörü lanetleyerek, "Böyle alçakça, böyle namussuzca bir iftirayı kabul etmiyoruz" dedi.

Sosyal medyada Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısı sonrası taksicilerin çaresiz yolculardan fahiş paralar istedikleri iddiaları üzerine Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinden yayılan iddiaları kabul etmeyen Can, terörün insanları yıldırmak ve korkutmak istediğini söyledi.

"TERÖRÜN AMACI, İNSANLARI YILDIRMAK, SİNDİRMEK, KORKUTMAKTIR"

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, "Olayın hemen akabinde buraya geldiğimizde buralar kan gölüne dönmüştü. Bizim 3 arkadaşımız şehit oldu. Bir tanesi çok ağır yaralı. 11 tane de çeşitli yerlerinden yaralanan arkadaşımız var. Terörün amacı, insanları yıldırmak, sindirmek, korkutmaktır. Ama Allah'ın izniyle bu insanların sağ duyusu onları ezecektir. Biz kahrolsun terör, kahrolsun PKK, kahrolsun IŞİD denen bela diyoruz. Bizim arkadaşlarımızın cenazeleri bugün gelecek. Helallik alınacak. Başbakanımız, İçişleri Bakanı ve Ulaştırma Bakanımız geldi. Gece yanımızdaydılar" diye konuştu.

"BÖYLE BİR İTİRAFI KABUL ETMİYORUZ"

Sosyal medyadaki fırsatçılık iddialarını sert tepki gösteren Fahrettin Can, şöyle konuştu:

"Biz canımızla uğraşıyoruz burada, 3 arkadaşımız paramparça olmuş. Bir arkadaşımız ağır yaralanmış. Burada yaklaşık 35-40 tane vefat eden ve yüzlerce yaralılar var. Biz burada yaralı taşıyoruz. Kendi insanlarımızı ve turistleri taşıyoruz. Onlara yardım ediyoruz. Sosyal medyada böyle alçakça, namussuzca ve kahpece bir iftirayı da kabul etmiyoruz. Bu çok ayıp bir şey. Bu namertliktir, yakışmaz. Böyle bir şey varsa bizim arkadaşlarımızdan, buyurun getirsinler plakasını versinler. Hep birlikte deşifre edelim. Böyle bir şey olabilir mi? Kendi arkadaşlarımız kendi cenazeleri üzerinden fahiş fiyatla yolcu taşıyabilir mi? Böyle bir alçaklık olabilir mi? Böyle bir iftira olabilir mi? Böyle namussuzca dışarıdan yazılan o twitlere itibar eden basın mensubu arkadaşlar olabilir mi? Kendilerini şiddetle kınıyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber