Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Temmuz 2014 - 18:23 Yorum: 0

Havalimanında turistler için döviz bürosu açıldı

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nda bölgeyi ziyarete gelen turistler için döviz bürosu açıldı

Havalimanında turistler için döviz bürosu açıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nda Manas Döviz tarafından açılan büro terminal binasında hizmete girdi.

Döviz Bürosu sorumlusu Yeşim Gürlek, yaptığı açıklamada havalimanında uçuş saatleri içerisinde haftanın 7 günü hizmet verdiklerini belirterek "Şu anda büromuzda dolar ve avro alımı ve satımı yapıyoruz. Talep edilmesi durumunda diğer dünya ülkelerinin paralarının da alımı ve satımını yapabiliriz" dedi.

Döviz bürosunun Kapadokya bölgesini ziyarete gelen turistler için önemli bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu, "Kapadokya bölgemizi her yıl milyonlarca turist ziyaret ediyor. Ziyarete gelen yabancı turistlerin büyük çoğunluğu hava yolu ulaşımını tercih ediyor. Havalimanımızda dövizi olup bozdurmak isteyen yabancı turistlere kolaylık sağlamak için terminal binamızda hizmet verilmeye başlandı" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber