Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 23 Ocak 2015 - 16:43 Yorum: 0

Havlayan köpekten kaçarken hayatını kaybeden öğrenci

Mersin'in Erdemli ilçesinde kendisine havlayan köpekten korkup kaçmaya çalışırken yere düşerek hayatını kaybeden 14 yaşındaki Büşra Şeker'in sınıfında hüzün vardı

Havlayan köpekten kaçarken hayatını kaybeden öğrenci

MERSİN (AA) - Erdemli ilçesinde önceki gün parkta dolaşırken köpeklerin havlaması sonucu korkarak kaçmaya çalışırken düşen ve kaldırıldığı hastanede ölen 14 yaşındaki Büşra Şeker’in karnesi ve onur belgesi, sınıfındaki sırasına bırakıldı.

Şeker anısına okuduğu Kocahasanlı Anadolu Lisesi'nde bir tören düzenlendi. Okul müdürü Sait Kara, yaptığı konuşmada, karne günü olmasına rağmen mutluluk yerine hüzünlü olduklarını belirtti.

Şeker’in sınıf arkadaşı Eylül Yurtsever de Büşra'nın insanları ve hayvanları seven, arkadaşlarına yardım etmeyi her zaman kendisine görev bilen bir kişi olduğunu söyledi.

Tören kapsamında Büşra Şeker'in karnesi ve onur belgesi çiçeklerle donatılan sınıfındaki sırasına bırakıldı, fotoğrafı da arkadaşları tarafından sınıfın duvarına asıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber