Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 18 Haziran 2018 - 13:08 Yorum: 0

Havucun fiyatı dudak uçuklatıyor

Bilecik Merkez Hürriyet Mahallesi'nde kurulan Kapalı Pazar'daki havucun kilogram fiyatı son bir ayda, 2 liradan 5 liraya çıkarken, sağlık açısından birçok...

Havucun fiyatı dudak uçuklatıyor

Bilecik'te pazar tezgahlarındaki havucun fiyatı dudak uçuklatıyor.

Bilecik Merkez Hürriyet Mahallesi'nde kurulan Kapalı Pazar'daki havucun kilogram fiyatı son bir ayda, 2 liradan 5 liraya çıkarken, sağlık açısından birçok faydası bulunan ve göz sağlığına da çok iyi geldiği bilinen havuç, vatandaş tarafından talep görmüyor.

Havuca kışın daha çok talep olduğunu belirten satıcı İsmail Yeşil, "Havuçlarımız Konya'dan geliyor. Şuanlık kilosunu 5 TL'ye satıyoruz. Kışın daha rövanşta olduğu için yazın çok fazla talep olmuyor. Bu havuçlar buzhaneden geliyor. Fiyatların düşmesi ortalama Ağustos ayını geçer, yeni ürünler çıktığında fiyatlar da düşecektir" dedi.

Havucun fiyatı dudak uçuklatıyor

Havucun fiyatı dudak uçuklatıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber