Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Haziran 2016 - 14:58 Yorum: 0

Havuzda Boğularak Ölen Musevi İşadamı Dini Törenle Defnedildi

Beşiktaş'taki bir spor salonun yüzme havuzunda epilepsi krizi sonucu hayatını kaybeden İtalyan asıllı iş adamı Sami Ajas, bugün dini törenle defnedildi.

Havuzda Boğularak Ölen Musevi İşadamı Dini Törenle Defnedildi

Beşiktaş'taki bir spor salonun yüzme havuzunda epilepsi krizi sonucu hayatını kaybeden İtalyan asıllı iş adamı Sami Ajas, bugün dini törenle defnedildi. Ajas'ın cenazesi, Şişli'deki İtalyan Musevi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Musevi işadamı Sami Ajas için İtalyan Musevi Mezarlığı'ndaki "Dua Odası"nda dini tören düzenlendi. Törene, Sami Ajas'ın annesi Tina Ajas, eşi Tülay Akgöz Ajas, 9 yaşındaki oğlu Marcello Ajas, teyzesi Raşel Mizrahi, kuzenleri; Şeli, Anita, Harun ve Kemal Keneti ile teyzesinin oğlu ve aynı zamanda Negri Tekstil'in sahibi olan iş adamı Cem Negri'nin de aralarında olduğu aile yakınları, Türkiye Musevileri, Musevi Cemaati temsilcileri katıldı. Öğle vakti düzenlenen dini törenin ardından defnedilen Musevi işadamının esi ve annesi, taziye dileklerini mezarlıktaki Dua Odası'nda kabul etti.

Törende anne Tina Ajas'ın "Sevgili Oğluma", eşi Tülay Akgöz Ajas'ın "Sevgili eşime" ve 9 yaşındaki oğlu Marcello Ajas'ın "Sevgili babama" yazılı çelenkleri dikkat çekti.

Törenin sonunda Sami Ajas'ın eşi basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber