Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 15 Ekim 2021 - 15:03 Yorum: 0

Havza’da toplu sözleşme sevinci

Havza Belediyesi ile sendika arasında 110 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Havza’da toplu sözleşme sevinci

Havza Belediyesi ile sendika arasında 110 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Havza Belediyesi'ne bağlı Yirmibeş Mayıs A.Ş.'de istidam edilen 110 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun arasında imzalandı. Yürürlük süresi 15 ay olarak imzalanan sözleşme kapsamında işçilerin yevmiyelerine yüzde 23 ve sosyal haklarına yüzde 15 ila yüzde 20 arasında zam yapıldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yaptığı konuşmada, "İşçilerimizin bu sözleşmeden alacağı her türlü maddi ve manevi kazanımları sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. Onlar; yaz, kış, gece, gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin ilçemiz için çalışıyorlar. İlçemize yaptığımız her güzel işte onların imzası var. Personelimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. Çalışanlarımızın haklarını korumak adına imzaladığımız toplu iş sözleşmesinin belediyemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber