Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:12 Çocuk şenliği Selçuk’a renk katacak17:10 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni so...17:08 Danimarka’da havalimanı bomba ihbarı üzerine boşaltıldı: 1 gözaltı17:07 Çan’da ev yangını korkuttu17:06 Isparta’da kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına başka bir otomobi...17:05 Keşan’da 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil kaza yaptı: 3 yaralı17:05 El-aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden ücretsiz enstrüman kursu17:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüşmesi son...17:05 Otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı17:01 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 1 (İlk yarı)17:01 Kağıthane Belediyesi’nin 2023 yılı faaliyet raporu mecliste kabul edildi16:54 Tolunay Kafkas: “Bizim için lige tutunma maçıydı”16:53 Kuvvetli rüzgar ve yağış çarşıdaki yoğunluğa engel olmadı16:53 Yağmurlu ve rüzgarlı havaya rağmen gondol sırası oluşturdular16:53 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nı 1. Ayak Yarışları Bilecik’te start ald...16:52 Tekirdağ’da sağanak yağış etkili oluyor16:50 Köşk’te fırtına etkili oldu, bir binanın çatısı uçtu16:50 İhbar kendisine geldi, belediye başkanı köpek kurtarma operasyonuna katıldı16:45 Kastamonu’da fırtına etkili oldu: Binaların çatıları uçtu16:45 Siirt’te 266 gram metamfetamin uyuşturucu ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklan...
Siyaset 30 Nisan 2015 - 14:34 Yorum: 0

Hayal kurma özgürlüğünü kesinlikle kısıtlamıyoruz

AK Parti 7 Haziran seçimleri için yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. 6 – 0 hedefine odaklanan AK Parti Malatya Milletvekili adayları, Bostanbaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Hayal kurma özgürlüğünü kesinlikle kısıtlamıyoruz

Bostanbaşı Mahallesi Akkent Sitesi'nde düzenlenen toplantıda, Türk Bayrakları ve AK Parti Bayrakları, ortak toplantıyı renklendirdi.

Bostanbaşı sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği mahalle toplantısında AK Parti’nin seçim şarkılarına coşkulu kalabalık tarafından eşlik edildi. Bostanbaşında düzenlenen mahalle toplantısına, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Öznur Çalık,  AK Parti Milletvekili adayı Bayram Taşkın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve partililer ile vatandaşlar katıldı. Düzenlenen mahalle toplantısında açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, “Aslında 3 aşamalı bir seçim yaşadık. Birinci aşamasında oylarınızla göreve getirdiğiniz insanlar sizlerin hizmetine geldi. İkinci aşamada bu partinin kurucu genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yaptınız. Üçüncü aşamada ise Ahmet Davutoğlu hocamızın elini güçlendirerek, anayasayı değiştirebilecek şekilde Başbakan yapacaksınız” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bayram Taşkın'da, “ Türkiye’de küllenen siyasi temellerin yeniden yeşerebilmesi için, milletin istikametinde devam edebilmesi için, 7 Haziran büyük önem arz etmektedir. AK Parti iktidarlarının başlatmış olduğu çözüm sürecinin başarıya ulaşması için, güven içinde yaşama bir toplumun vazgeçilmez unsurlarındandır. Bir yerde güven ve huzur yoksa orada ne siyasetin ne ticaretin nede ailenin ağız tadı olur” diye konuştu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Öznur Çalık Ana Muhalefet Partisine göndermelerde bulundu.  Çalık, “ CHP Genel Başkanını, Kılıçdaroğlu’nu tanıyor musunuz? Kılıçdaroğlu Başbakan olmak istiyormuş. Bizde dedik ki 23 Nisan’da gel Başbakan bir günlüğüne koltuğunu versin. Kılıçdaroğlu her şeyi hayal olarak gördüğü gibi Başbakanlıkta da hayal görüyor ve sizlere kurduğu hayaller gibi vaatlerde bulunuyor, bol keseden atıyor. Biz CHP Genel Başkanının hayal kurma özgürlüğünü kesinlikle kısıtlamıyoruz” dedi.

 Kılıçdaroğlu’nun maaşına haciz konmuş, tekrar kaldırılmış bunun nedenini biliyor musunuz?  ifadelerini kullanan Çalık, “ Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye ağzına gelen tüm iftiraları atıyordu. Mahkeme 8,5 milyon lira ceza kesmiş, bu para Kılıçdaroğlu tarafından ödenmeyince maaşına haciz gelmiş. Ey Kılıçdaroğlu sen daha ettiğin lafın cezasını ödeyemezken, daha attığın çamurun cezasının farkında olamazken, kalkıp Türkiye’yi idare etmeye çalışacaksın” diye konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber