Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2016 - 16:53 Yorum: 0

Hayaldi gerçek oldu

Ünye Belediyesi 85 mahallede yürüttüğü yatırım programları çerçevesinde özellikle beton yol ihtiyacı olan mahallelerde bu ihtiyacı gidermek için yatırım...

Hayaldi gerçek oldu

Ünye Belediyesi 85 mahallede yürüttüğü yatırım programları çerçevesinde özellikle beton yol ihtiyacı olan mahallelerde bu ihtiyacı gidermek için yatırım programlarına hız veriyor.

2016 yatırım programı çerçevesinde beton yol yapımı hızla devam ederken Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Saraycık ve Döşemedibi Mahallelerinde yapımı biten beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Çamyar ve ekibi ilk olarak Saraycık mahallesini ziyaret etti. Saraycık Mahallesi Hatipli Sokak'ta yapımı tamamlanan 280 metrelik beton yolda incelemelerde bulunan başkan Çamyar'a mahalle halkı da eşlik etti. Başkan Çamyar'ı ziyareti sırasında gören yaşlı bir teyze ise gözyaşlarını tutamadı. Yıllardır bu yolun yapılması ile ilgili beklediklerini dile getiren yaşlı mahalle sakini teyze, Başkan Çamyar'a gözyaşları içerisinde dua etti.

Ziyareti sırasında açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Saraycık Mahallemizde olmaktan son derece mutluyuz. Biz bütün mahallerimize eşit mesafede hizmet üretmekle ilgili programlarımız kış mevsiminden itibaren yaparak, özellikle yaz dönemi ile beraber beton yol ağırlıklı bir program hazırladık. İçerisinde bulunduğumuz alan da Saraycık Mahallemizin en fazla ihtiyaç duyulan sokaklarından bir tanesiydi" dedi.

Ünye'de olağanüstü bir değişim yaşandığının altını çizen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Tabakhane'de çalışmalar geceli gündüzlü devam ederken, bir taraftan iş merkezi ile ilgili inşaat sürüyor. Balık halimizi bitirdik, pazaryeri alanı ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Rüzgarlı Sokağı Kurban Bayramı'ndan sonra yıkacağız, Kültür yolumuzla ilgili çalışmalar öte yandan devam ediyor. Ünye'nin birçok yerinde binaların dış cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir belediyemiz özellikle sıcak asfalt çalışmaları ile ilgili uygulamalarına devam ediyor. Ben bu çerçevede Saraycık mahallemizde yapımı tamamlanan bu beton yolun da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Çamyar: "Bu millete layık olmaya çalışıyoruz"

Biz özelikle halkımıza çok teşekkür ediyoruz" diyen belediye başkan Çamyar, "Sizler seçimde bizi desteklemenizin yanı sıra, 15 Temmuz sürecinde de hükümetimizin ve devletimizin yanında oldunuz. Bu vatan için nöbet tuttunuz. O nedenle bizler sizler için ne yapsak azdır" dedi.

Öte yandan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar iki noktanın altını çizdi. Çamyar, "Tabakhane Deresi'nin kenarındaki yarım kalan kaldırım ve aydınlatma çalışmaları ile ilgili süreç bir hafta içerisinde yeniden başlıyor ve çevre yoluna kadar o hat tamamen aydınlatılmış olacak ve kaldırımı bitirilmiş olacak. İkincisi ise Çınarlık Mahallesi sakinlerimiz ana yoldaki çalışmalar münasebetiyle biraz beklediler. Bir anayolu yaparken, öncelikle suyu, kanalizasyonu elektriği, doğalgaz, Telekom çalışmalarını tamamlamak zorundasınız. Bunlar bittikten sonra üst yapıya geçilebiliyor. O yüzden Çınarlık mahallemizde elektrikle ilgili YEDAŞ'ın yapması gereken bir çalışma vardı. Bu çalışmanın bedeli ise 2 milyon liraydı. Onun için bu seneki çalışmayı bu sene ki programa aldırdık ve asfalt çalışmaları biraz gecikmiş oldu. Bir hafta sonra YEDAŞ elektrik hatlarını yeraltına almaya başlayacak. Onun ardından Büyükşehir Belediyemiz mahallemizi sıcak asfaltla buluşturmuş olacak" dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve ekibinin bir sonra ki durağı ise yine yapımı tamamlanan Döşemedibi Mahallesi'nde bulunan Yerli Sokak'taki beton yol çalışmasıydı. Burada da yapımı tamamlanan 1000 metrekarelik beton yolda incelemelerde bulunan belediye başkanına vatandaşlar teşekkür etti.

Döşemedibi Mahalle Muhtarı Musa Keskin, Yerli Mahallesi'nde vatandaşların yıllardır mağdur olduğunu ve beton yol çalışması sonrası mahallenin rahat bir nefes aldığını söyledi.

İnceleme sonrası açıklamada bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise Ünye'de 13 milyon lira Ünye Belediyesi ve 27 milyon lira da Büyükşehir Belediyesi olmak üzere sadece 2016 yılı içerisinde yol çalışmalarına 40 milyon liralık yol yatırımı yapıldığını ve yapılacağını söyleyerek, bu yatırımların büyük rakamlar olduğunu ve Ünye'nin hızla gelişen bir ilçe olmayı sürdürdüğünü söyledi.

Hayaldi gerçek oldu

Hayaldi gerçek oldu

Hayaldi gerçek oldu

Hayaldi gerçek oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber