Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Eylül 2018 - 15:28 Yorum: 0

"Hayaliyle Yaşıyorum Hedefime Koşuyorum" projesinin sertifika töreni yapıldı

Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile Devali Spor Kulübünün İlçe kadınlarına yönelik başlattığı "Hayaliyle...

'Hayaliyle Yaşıyorum Hedefime Koşuyorum' projesinin sertifika töreni yapıldı

Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile Devali Spor Kulübünün İlçe kadınlarına yönelik başlattığı "Hayaliyle Yaşıyorum Hedefime Koşuyorum" spor projesine katılanlara Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar tarafından katılım sertifikası verildi.

Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi için özellikle anneler başta olmak üzere ebeveynlerin de sağlıklı olmasını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar "İlçemiz kadınlarının hem kaliteli zaman geçireceği hem de sağlıklarını koruyacağı her türlü projeye destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Başkan Cabbar, "İnşallah bu projede de hedeflerimize ulaşmış olmayı diliyorum. Bu ve benzeri projeleri hanım kardeşlerimize ulaştırmada büyük gayret gösteren Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Adem Demir başta olmak üzere spor eğitmenlerimiz Arzu Bayram Eser ve Özben Şimşek'e teşekkür ediyorum. Develi Belediyesi olarak kendilerine her daim destek vermeye devam edeceğiz. Projeye katılan hanım kardeşlerimizi bir kez daha tebrik ediyor, başka projelerde yine görüşeceğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

"Hayaliyle Yaşıyorum Hedefime Koşuyorum" projesinin sertifika töreni yapıldı

"Hayaliyle Yaşıyorum Hedefime Koşuyorum" projesinin sertifika töreni yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber