Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Ağustos 2016 - 11:23 Yorum: 0

Hayalleri süsleyen otomobil cip için son fırsat

Sürpriz hediye kampanyaları ve çekilişlerle ziyaretçilerine yıl boyu çeşitli fırsatlar sunan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 31 Ağustos'ta...

Hayalleri süsleyen otomobil cip için son fırsat

Sürpriz hediye kampanyaları ve çekilişlerle ziyaretçilerine yıl boyu çeşitli fırsatlar sunan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 31 Ağustos'ta sona erecek otomobil kampanyası ile bir talihli ziyaretçisine, son model cip kazandıracak.

Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine hesaplı ve kaliteli alışveriş imkanı sunan Piazza AVM'nin cip Renegade otomobil kampanyasında son gün yaklaşıyor. 16 Mayıs -31 Ağustos tarihleri arasında, aynı gün veya farklı günlerde toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapanların katılabildiği kampanya kapsamında ziyaretçiler, son model cip Renegade için çekiliş hakkı elde ediyor.

"Büyük Gün Yaklaşıyor"

Otomobil kampanyasında son gün yaklaştıkça ziyaretçilerin heyecanı da katlanıyor. 7'den 70'e tüm ziyaretçilerin hayallerini süsleyen otomobil, Piazza AVM'de talihlisini bekliyor. Çekilişi Milli Piyango İdaresi'nin denetimi ile noter huzurunda yapılacak olan kampanyadan Piazza Club üyeleri yararlanabiliyor.

Ziyaretçiler danışma birimine başvurup, form doldurarak anında ve ücretsiz olarak üyeliklerini başlatabiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber