Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 19:13 Yorum: 0

’Hayat Boşluk Kabul Etmez’ adlı Proje ekibinde Yozgat’a ziyaret

Kırıkkale'de İl Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından uygulanan ve Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından örnek proje olarak gösterilip, AHİKA'daki...

’Hayat Boşluk Kabul Etmez’ adlı Proje ekibinde Yozgat’a ziyaret

Kırıkkale'de İl Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından uygulanan ve Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından örnek proje olarak gösterilip, AHİKA'daki bölge illerinde de uygulanması amacıyla çalışma başlatılan projenin Kırıkkale yöneticileri Yozgat'ta uygulanmaya başlanan çalışma için bu ile gittiler.

Projenin Amatem ayağında birlikte çalışma yürüttükleri Yozgat'a Hayat Boşluk Kabul Etmez" projesi kapsamında ziyarette bulunduklarını söyleyen Kırıkkale İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Uzun, projenin Yozgat ayağını geliştirmek için fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi

Kırıkkale İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Uzun, "Bugün "Hayat boşluk kabul etmez" projesinde Amatem ayağında beraber çalıştığımız kardeş ilimiz Yozgat'a giderek, Amatem de yatarak tedavileri devam eden gençlerimizi ziyaret ettik ve yetkililerden tedavileri hakkında bilgi aldık.

Ziyaretimize eşlik eden Yozgat İl Sağlık Müdürü Sayın Fatih Şahin'e, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Sayın İsmail Kurca'ya ve Amatem de Psikiyatr Dr. Bilal bey ve güler yüzlü ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.

Tedavileri başarıyla devam eden gençlerimizin moral ve motivasyonlarının iyi olduğunu yerinde görmekten son derece mutlu olduk. Ayrıca maddeyle mücadele kapsamında projemizin Yozgat ayağını daha da geliştirmek anlamında yetkililerle fikir alışverişinde bulunduk.

Bu anlamda ilişkilerimizi daha da arttırma kararı aldık. Son derece verimli geçen görüşmeler için Sayın Genel Sekreter ve İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ederim. "Maddeye değil sevgiye bağlı bir toplum" dileğiyle" dedi.

’Hayat Boşluk Kabul Etmez’ adlı Proje ekibinde Yozgat’a ziyaret

’Hayat Boşluk Kabul Etmez’ adlı Proje ekibinde Yozgat’a ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber