Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 10:58 Yorum: 0

"Hayat Engelsiz Güzel" projesi

Hatay'ın İskenderun İlçe Belediyesi'nin "Hayat Engelsiz Güzel" projesi onaylandı.

'Hayat Engelsiz Güzel' projesi

Hatay'ın İskenderun İlçe Belediyesi'nin "Hayat Engelsiz Güzel" projesi onaylandı. Bu kapsamda İskenderun Belediyesi ile İŞKUR arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Düzenlenen imza protokol törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, Hatay İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel, İskenderun İŞKUR İlçe Müdürü Mehmet Yüksel ve İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Nesim katıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, "Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar engelli vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya devam ediyoruz. Belediyemiz tarafından hazırlanan ve İŞKUR" a sunulan "Hatay Engelsiz Güzel" projesi onay aldı. Bu proje ile toplumun her kesiminde engelli bireylerin etkin rol alması sosyal hayata entegrasyonları ve istihdam edilebilirliklerinin önündeki engellerin kaldırılması amaçlanmaktadır" dedi.

Hatay İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel ise proje ile 18-30 yaş arası hafif ve orta zihinsel engelli 10 bireye 288 saat "Servis Eğitimi" verileceğini belirterek, "Düzenlenecek mesleki eğitimle ilçede yaşayan engelli bireylere, iş, eğitim ve sosyal yaşama daha fazla katılma imkanı sağlanacak. 288 saatlik servis eğitimi İskenderun Belediyesi down kafede İskenderun Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından verilecek. Bu projede İskenderun Belediyesi, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi birlikte çalışacaklardır" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından protokol Başkan Seyfi Dingil, İŞKUR İl Müdürü Yüksel tarafından imzalandı.

"Hayat Engelsiz Güzel" projesi

"Hayat Engelsiz Güzel" projesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber