Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı11:14 Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’...11:11 Elazığ’da süne ile mücadele çalışmaları başladı11:11 İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada11:11 Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti11:11 BUÜ’de tez yazımı ve atıfların önemi konuşuldu11:10 Teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine biniş...11:10 Terörden temizlenen dağlarda yetişen otlar adeta şifa deposu11:09 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı 27 Nisan’da11:08 İstanbul’da lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu: 20 Kişi yakalandı11:07 Görmese de yaptığı müzikle mutluluklara tanık oluyor11:06 PKK’nın Türkiye yapılanmasındaki uzantılarına 3 ilde operasyon: 9 gözaltı11:06 Bağcılar’da yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçi yaralandı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı11:05 Kemer’in çocuklarından Cumhuriyet ve Atatürk’e vefa konseri11:04 İzmir’de sivrisinek ve haşere ile mücadele 12 ay sürüyor
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 15:24 Yorum: 0

"Hayatınızda İki Önemli Tercihi Doğru Yapın"

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendislik Fakültesinde düzenlenen mezuniyet töreninde gençlere hayatlarında...

'Hayatınızda İki Önemli Tercihi Doğru Yapın'

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendislik Fakültesinde düzenlenen mezuniyet töreninde gençlere hayatlarında iki önemli kararın olduğunu belirterek, "Biri iş, diğeri eş seçimi. Bunların ikisini de doğru tercih ederseniz mutlu olursunuz." dedi.

ERÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Çevre Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği bölümlerinin mezuniyet töreni Süleyman Demirel Spor Salonunda gerçekleşti. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşuyla başladı.

Burada konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Velilerimizin aklına belediye başkanının burada ne işi var diye gelebilir. 17 yıl mühendislik fakültesinde görev yapmış bir öğretim üyesiyim. Gençlerimiz mezun oldu artık bizlere emanetler. Çünkü mezuniyetten sonra çalışma hayatına atılıyorlar." diye konuştu.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Palancıoğlu, "İnsan hayatında iki önemli karar vardır. Bunların biri iş, diğeri eş seçimidir. Arkadaşlarımız işlerini seçti, artık eşlerine sıra geldi. İnşallah doğru tercih yapıp mutlu olurlar. Diğer önemli konu ise tecrübe. Mezun olduktan sonra hemen yüksek lisans derdine düşmeyin. Özel sektörde 4-5 yıl çalışmanızı ondan sonra yüksek lisans ve doktora yapmanızı tavsiye ediyorum. Zaman çok hızlı geçiyor en iyi şekilde değerlendirin. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız da, "19. yy. ortalarından itibaren teknoloji ve bilim insan için çok önem arz etmeye başladı. İçinde bulunduğumuz yüzyılda ise bu durum çok daha önemli. Sizleri ülkemizin önemli bir üniversitesinden mühendis olarak uğurluyoruz. Üniversitemizin evladı olduğunuzu ömrünüz boyunca unutmayın" ifadelerini kullandı.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Altun ise teknik bilgiler vererek, "Erciyes Üniversitesi saygın bir üniversitedir. Mühendislik fakültesi de saygın bir fakülte olarak 1978 yılından beri eğitim hayatına 14 bölüm, 12 binden fazla öğrenciyle devam etmektedir." dedi.

Konuşmaların ardından Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu fakülte birincisi Mehmet Özer ile ikincisi Orhan Uçar'a takdir belgelerini verdi.

"Hayatınızda İki Önemli Tercihi Doğru Yapın"

"Hayatınızda İki Önemli Tercihi Doğru Yapın"

"Hayatınızda İki Önemli Tercihi Doğru Yapın"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber