Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 05 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Hayatlarında ilk kez sinemaya gittiler

Bodrum ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında aralarında hiç sinemaya gitmemiş kadınların da olduğu yaklaşık 150 kişilik grup, "Kurtuluş Son Durak" adlı filmi izledi

Hayatlarında ilk kez sinemaya gittiler

 MUĞLA (AA) - Bodrum'da, aralarında daha önce hiç sinemaya gitmemiş olan yaklaşık 150 kadın sinemayla tanıştı. 

Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi, Bodrum Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğince (ÇYDD) 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bir araya gelen kadınlar, bir alışveriş merkezindeki sinemada, "Kurtuluş Son Durak" adlı filmi izledi.

Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nermin Gönen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'un belde ve köylerinde yaşayan, sinemaya hiç gitmemiş kadınları bir araya getirdiklerini söyledi. Gönen, filmi izlemek üzere Bodrum'a yaklaşık 150 kadının geldiğini ifade etti.

Sinemaya ilk kez gelen Emine Dönmez, kendisi için ilginç bir duygu olduğunu dile getirdi. Dönmez, "Havası çok farklı. Nasıl olduğunu izleyip göreceğiz" diye konuştu.

Fatma Köse de daha önce ev işleri ve diğer sıkıntılar yüzünden fırsat bulup sinemaya gelemediğini, güzel bir duygu olduğunu belirtti. Sinemaya ikinci kez gelen Muazzez Erol, filmi sinemada izlemenin heyecan verici olduğunu ifade etti.

Kısırlar köyünden gelen 69 yaşındaki Feride Demir de sinemaya gelmeye hiç fırsatı olmadığını dile getirerek, "Hayvancılıkla uğraştık, tütüncülükle uğraştık. Şimdi evdeyim. 4 çocuk annesiyim. Bizi buraya getirenlere teşekkür ediyorum. Çok değişik ve güzel bir gün yaşıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber