Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 23 Nisan 2016 - 10:23 Yorum: 0

Haydar Baş Asgari Ücret Sözünü Yineledi

Bağımsız Türkiye Partisi Bursa 6. Olağan İl Kongresine Parti Başkanı Haydar Baş katıldı. Baş, 5 bin ..

Haydar Baş Asgari Ücret Sözünü Yineledi

BURSA (İHA) Bağımsız Türkiye Partisi Bursa 6. Olağan İl Kongresine Parti Başkanı Haydar Baş katıldı. Baş, 5 bin lira asgari ücret sözünü yineledi.
Bağımsız Türkiye Partisi Olağan İl Kongreleri ülke genelinde devam ederken Bursa’da düzenlenen kongreye Prof. Dr. Haydar Baş katılım gösterdi. Baş konuşmasına en çok gündem olan vaadi 5 bin lira asgari ücret mevzusuna değinerek başladı. Baş, "Ben asgari ücretle ilgili 5 bin lira dediğimde diğer partiler bin 300, bin 500, 2 bin liraya kadar çıktılar. Bende bunun üzerine ikaz ettim. Dedim ki, sakın bunların bu sözlerine kanmayın, bunların verecek parası yok, kaynakları yok. Çünkü kendi kaynaklarını yabancı ülkelere devrettiler. Çok sayıda ecnebi şirketi var. Bu şirketler bizim Anadolu’da çıkan bütün madenlerimize el koydular. Ben işleteceğim dediğimde ise bana ’Türkiye’de maden mi var?’ diyorlar" şeklinde konuştu.
"BEN SİZDEN RAZI DEĞİLİM"
Konuşmasında vatandaşlara sitem eden Baş, "Siz bana hep zulüm ettiniz. Ben sizden razı değilim. Siz beni ezmeye çalışan zalimlerle bir olup beni ok yağmuruna tuttunuz. Bir insanın bin davası olabilir mi? Benim oldu. Ama bir tek davayı bile kaybetmedim. Zamanla ’Haydar Hoca askerin adamı’ dediler. Keşke olsam. Ben askeri reddetmiyorum ama asker Haydar Hoca’nın adını duyduğunda kaçıyor" dedi.
"MÜSLÜMANLIK KAFA KESMEK DEĞİL"
Daeş terör örgütünün müslümanlığa leke sürdüğüne de değinen Baş konuşmasında, "Şimdilerde sefil, perişan, ezilen adam müslüman diyorlar. Bunlara bakarak Ortadoğu’da bir teşkilat ürettiler. Adı Işid midir nedir. O da ikaz ediyor, sokak ortasında kafa kesiyor. İslam bu mu? Bu müslümanlık mı? Bunlarda islamın nezaketi yok. Bu kadar kabalığın olması mümkün değil" cümlelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber