Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 13:43 Yorum: 0

Hayırsever hastadan başka bir hastaya akülü sandalye

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Çanakkale Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimine kayıtlı hayırsever hasta İsmail Hakkı...

Hayırsever hastadan başka bir hastaya akülü sandalye

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Çanakkale Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimine kayıtlı hayırsever hasta İsmail Hakkı Aygün tarafından yine Evde Sağlık Birimine kayıtlı hasta Muhammed Efe Turhan'a akülü sandalye bağışı yapıldı.

Çanakkale Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimine kayıtlı hayırsever hasta İsmail Hakkı Aygün tarafından yine Evde Sağlık Birimine kayıtlı hasta Muhammed Efe Turhan'a akülü sandalye bağışı yapıldı.

Hastalarıyla adeta bir aile haline gelen Evde Sağlık Biriminde görevli personeller sayesinde tanışan hastalar arasında da bağlar kuruluyor. Yürüme engelli olan Muhammed Efe Turhan için 1982 dönemi harp okulu devre arkadaşları ve Tekerlekli Sandalye Dünyası ile bağlantı kurup organize olan İsmail Hakkı Aygün isimli hasta sayesinde artık Muhammed Efe'nin de çok daha kolaylıkla kullanabileceği bir akülü sandalyesi oldu. Daha önce her zaman bir kişinin yardımıyla dışarıya çıkan ve zorluklarla karşılaşan Muhammed Efe ve ailesi akülü sandalyenin hayatlarına büyük kolaylıklar getireceğini belirterek hayırsever İsmail Hakkı Aygün ve arkadaşlarına teşekkürlerini dile getirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber