Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 27 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Hayırsever iş adamından eğitime destek

Zonguldak'ta eğitim gönüllüsü iş adamının yaptıracağı 8 derslikli ilkokul-ortaokulun protokolü imzalandı

Hayırsever iş adamından eğitime destek

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta eğitim gönüllüsü iş adamının yaptıracağı 8 derslikli ilkokul-ortaokulun protokolü imzalandı.

Valilikte düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Ali Kaban, eğitime destek veren iş adamı Kadir Kameroğlu'nun daha önce de Denizli'nin Çivril ilçesine sekiz okul, iki cami ve sağlık merkezi yaptırdığını söyledi.

"Kadir Kameroğlu, hayatının bir dönemini Ereğli ilçesinde geçirmiştir" diyen Kaban, "Kendisi, vefa örneği göstererek ilçemize okul kazandırıyor. İnşallah bundan sonra da başka konularda bizlere destekleri olacaktır. Ereğli'ye yapılacak sekiz derslikli 'Bölücek Nevişet-Kadir Kameroğlu İlkokul-Ortaokulu', eğitime yüzde 100 destek kampanyası kapsamında gerçekleştirilecek" ifadesini kullandı.

Hayırsever iş adamı Kameroğlu da daha önce pek çok okulun açılışına katkı sağladığını belirterek, "Ben okul yaptırma işinde antrenmanlıyım. Eğitim sevdalısıyım. Ayrıca diyaliz ünitesi de yaptım. Türkiye'nin kalkınması, ileriye gitmesi ve yücelmesinin eğitimden kaynaklandığına inanıyorum. Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim ilçeme güzel okul yapmak içimde ukdeydi. Onu tecelli ettirdim. Bu konuda bana yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. İnşallah, bundan sonra da bir şeyler yapmayı Allah bana nasip eder" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Kaban ile Kameroğlu arasında 600 bin liraya mal olması beklenen 8 derslikli ilkokul-ortaokulun protokolü imzalandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber