Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Hayırsever iş adamından giysi yardımı

VAN (AA) - İstanbul'da yaşayan hayırsever iş adamı, Çatak ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulundu. Cumhuriyet İlkokulu öğretmen Gül Acar tarafından sosyal medya üzerinden...

Hayırsever iş adamından giysi yardımı

VAN (AA) - İstanbul'da yaşayan hayırsever iş adamı, Çatak ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulundu. 

Cumhuriyet İlkokulu öğretmen Gül Acar tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya kapsamında İstanbul'da yaşayan iş adamı Murat Çam, Çatak ilçesine bağlı Narlı Mahallesi Sugeldi İlkokulu'nda öğrenim gören öğrencilere giysi yardımında bulundu. 

Okulda öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Çam ve Acar, tespit edilen 58 öğrenciye ayakkabı, mont, kazak, pantolon ve gömlekten oluşan giysi paketlerini dağıttı.

İhtiyaç sahibi öğrencilere imkanları doğrultusunda yardımda bulunduğunu belirten Çam, "Daha önce Kars'ta birkaç kütüphane kurdum. Bir sonra ki projem Bosna Hersek'teki yetimhanede kalan çocukları, buradaki okullarla tanıştırıp kültür kardeşliğini sağlamak. Hiçbir şekilde din, dil, ırk ayrımı yapmadığınız zaman mutlaka iyi şeylerin olduğunu göreceksiniz" diye konuştu. 

Kampanyayı başlatan öğretmen Gül Acar ise böyle bir organizasyonun içinde olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Çocukları görünce köy öğretmeni olarak çalıştığım yıllara gittim. Çok zor yıllardı. Şimdi ise gönüllü hayırseverler öğrencilerin yardımına koşuyor" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber