Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Nisan 2022 - 16:18 Yorum: 0

Hayırseverlerden Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine ücretsiz pide

Van'ın Özalp ilçesinde "Seyfi Baba" lakabıyla bilinen hayırsever vatandaş, ihtiyaç sahiplerine Ramazan'da ücretsiz pide dağıtıyor.

Hayırseverlerden Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine ücretsiz pide

Van'ın Özalp ilçesinde "Seyfi Baba" lakabıyla bilinen hayırsever vatandaş, ihtiyaç sahiplerine Ramazan'da ücretsiz pide dağıtıyor.

Seyfi Baba lakabıyla bilinen Seyfi Yürümez isimli hayırseverin ilçe genelinde başlatmış olduğu Ramazan pidesi kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İki yıldır kampanyayı diğer hayırseverlerle yürüttüklerini belirten Yürümez, "Sağ olsun hiç yardımlarını eksik etmiyorlar. Biz de burada ihtiyaç sahibelerine günlük sıcak ekmek veriyoruz. Ramazan boyunca kampanyamız devam edecek" dedi.

Fırın sahibi Sinan Özen ise, "Özalplı hayırseverler bir kampanya başlattılar. Biz de ekmek veriyoruz. 5 bine yakın ekmeği bugüne kadar dağıtık. İhtiyaç sahipleri geliyor, aylık kaç ekmek istiyorsa bizden fiş alıyorlar. 100 ekmek alan aileye 10 ekmekte biz veriyoruz. 5 bin ekmek verdik, 6 bin ekmek de elimizde bekliyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber