Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 09:53 Yorum: 0

Hayırseverlerin adı sınıflarda yaşayacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde, bazı okulların sınıfları "Sınıfını Donat Adını Yaşat Projesi" kapsamında hayırseverlerin destekleriyle yenilendi.  Sarıoğlan  Kaymakamı...

Hayırseverlerin adı sınıflarda yaşayacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde, bazı okulların sınıfları "Sınıfını Donat Adını Yaşat Projesi" kapsamında hayırseverlerin destekleriyle yenilendi.  

Sarıoğlan  Kaymakamı Hasan Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayırseverlerin desteğiyle ilkokulların dersliklerini yenilemeye başladıklarını söyledi. 

Bu kapsamda ilk olarak Cumhuriyet  İlkokulunun dersliklerinin yenilendiğini ifade eden Doğan, "Bu eğitim ve öğretim yılının başında hayata geçirdiğimiz projemizin ilk etabında Cumhuriyet İlkokulunu, modern ve sağlıklı eğitim öğretim araçlarıyla donattık ve mefruşatını yeniledik. Diğer okullarımızı ise kademeli bir şekilde modern hale getireceğiz" dedi.

Doğan, dersliklerin yenilenmesine katkı sağlayan hayırsever iş adamları ile gönüllülerin isimlerini de bu sınıflara verdiklerini sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber