Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 17 Ocak 2017 - 15:08 Yorum: 0

Haymana Muhtarlar Derneği’nden Kaymakam Göktürk’e ’hoş geldin’ yemeği

Haymana Muhtarlar Derneği tarafından, Haymana'ya yeni atanan Kaymakam Hüseyin Göktürk'e "hoş geldin" yemeği düzenlendi.

Haymana Muhtarlar Derneği’nden Kaymakam Göktürk’e ’hoş geldin’ yemeği

Haymana Muhtarlar Derneği tarafından, Haymana'ya yeni atanan Kaymakam Hüseyin Göktürk'e "hoş geldin" yemeği düzenlendi.

Yemeğe Haymana Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Haymana Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Beşkaya ve bir çok davetli katıldı.

Yemekten önce açılış konuşması yapan Haymana Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Beşkaya, "İnşallah el birliğiyle Haymana'mıza en iyi hizmeti sunacağız" dedi.

Haymana Kaymakamı Göktürk ise daha önceki görev yerlerinden bahsettikten sonra Haymana'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Göktürk "Haymana benim 6'ncı görev yerim, buraya Muş'tan atandım. Haymana'yı ve Haymanalıları yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum. İnşallah birlikte güzel hizmetlerde bulunacağız. Birlik ve beraberlik içinde olursak Haymana'yı daha iyi yerlere taşırız. Yavaş yavaş tanıyorum. Mahalleleri de gezeceğim. Bu organizasyon için Muhtarlar Derneğimize ve muhtarlarımıza teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ise Göktürk'e "hoş geldin" diyerek başladığı konuşmasında uyum içerisinde çalışarak Haymana'ya en iyi hizmeti sunmaya çalışacaklarını belirtti.

Yemekten sonra şehitler için mevlüt okutuldu

Yemeğin ardından Haymana Muhtarlar Derneği tarafından Merkez Camii'nde şehitler için mevlit okutuldu. Girişte vatandaşlara gül suyu ve çikolata ikram edilen mevlite Haymana Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve Haymana Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Beşkaya katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber