Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Ekim 2016 - 00:28 Yorum: 0

Haymana’da 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Ankara'nın Haymana ilçesinde, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olanlar için Mevlit okutuldu.

Haymana’da 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Ankara'nın Haymana ilçesinde, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olanlar için Mevlit okutuldu. Programa katılan AK Parti Polatlı Belediye Meclis Üyesi Ali Koçak, "15 Temmuz hiç birimizin unutamayacağı bir gerçektir" dedi.

15 Temmuz'da FETÖ'cü teröristler tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminde şehit olanlar için, Haymana ilçesi Evliyafaki Mahallesi'nde AK Parti Polatlı Belediye Meclis Üyesi Ali Koçak tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi. Programa bürokrasi ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere çevre mahallelerden de yüzlerce vatandaş katıldı.

Programda konuşan AK Parti Polatlı Belediye Meclis Üyesi Ali Koçak, "Bizim geleneklerimizde bizim teamüllerimizde şehitlerimizi, ölülerimizi, ahrete intikal eden yakınlarımızı arkalarından hayır ile yâd etmek onları Kuran ile anmak gerekir. 15 Temmuz'da FETÖ'cü hainlerin yaptığı darbe girişiminde 241 vatandaşımız şehit düşmüş ve kahramanlık destanı yazmışlardır. 15 Temmuz hiç birimizin hayatımızda unutamayacağı bir gerçektir. Ben tekrardan vatan için canını feda eden bu uğurda şehit olan ebediyete intikal etmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.

Haymana’da 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Haymana’da 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber