Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 02 Nisan 2015 - 18:08 Yorum: 0

Hayrabolu Belediyesi'nden büyük Türk bayrağı

TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Belediyesi, Çerkezmüsellim Mahallesi'ne diktiği 15 metre yüksekliğinde bayrak direğine büyük bir Türk bayrağı astı. Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu,  AA...

Hayrabolu Belediyesi'nden büyük Türk bayrağı

TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Belediyesi, Çerkezmüsellim Mahallesi'ne diktiği 15 metre yüksekliğinde bayrak direğine büyük bir Türk bayrağı astı. 

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çerkezmüselim Mahallesi'nde dikilen direğin gönderine, 13,5 metrekare ebatlarındaki şanlı Türk bayrağını çektiklerini belirtti. 

Yüksek bir tepedeki Türk bayrağının birçok bölgeden görülebileceğini ifade eden Altayoğlu, şunları kaydetti:

"Hayrabolu Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla hazırlanmış olduğumuz Türk bayrağını Çerkezmüsellim Mahallesi'ne diktik. Bayrak bir milletin, bir ulusun semboldür. Bizim sembolümüz de ay yıldızlı şanlı Türk bayrağımızdır. Türk milleti tarih boyunca vermiş olduğu mücadelenin, bu topraklar için dökülen kanın simgesidir. Unutturulmaya, hatta yok edilmeye çalışılan milli değerlerimize sahip çıkmak en önemli vazifemizdir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber